Slide

Sonja

SONJA

Researchen en interviewen is wat ik het liefste doe. Mijn ambacht. Met eigenheid, pit en aandacht voor mensen maak ik de essentie zichtbaar. Ik ga op zoek naar de rode draad. Hét verhaal. Dit doe ik onder meer als journalist, researcher en radiomaker. Altijd vanuit een inhoudelijke, actuele en maatschappelijk relevante invalshoek.

 

Daarnaast ben ik een creatief denker/doener. Een vrouw die gek is op brainstormen en een grote voorliefde heeft voor innovatieve en natuurlijke projecten en initiatieven.

 

WERKWIJZE

Ik beschik over een breed creatief netwerk en werk regelmatig samen met andere ondernemers. Er is dus veel mogelijk. Van researchopdrachten tot een thema magazine of multi-mediaproject. Ik zet graag mijn netwerk in voor realisatie.

C.V. & REFERENTIES

Werp op LinkedIn een blik op mijn ingekorte Curriculum Vitae en een aantal referenties… 

“When you are inquisitive, Jane, you always make me smile. You open your eyes like an eager bird, and make every now and then a restless movement, as if answers in speech did not flow fast enough for you, and you wanted to read the tablet of one’s heart.”
― Charlotte Brontë, Jane Eyre

Op speciaal verzoek

PODCASTS

Af en toe maak ik podcasts of audiocompilaties. Levendige interviews, reportages of soms zelfs poëtische sfeerimpressies van een discussieavond of evenement. Omdat ik van het gesproken woord hou, en van geluid. Zonder afleiding luisteren naar hetgeen gezegd of gehoord wordt. Mijn ervaring met opnemen en editen deed ik op bij de radio.

 

Beluister via SoundCloud de audiocompilatie over Vrije ruimte die ik maakte voor Stichting 0.0.

 
THEMA MAGAZINE

Op zoek naar een goed excuus om een gaaf magazine, boek of speelse krant te maken? Ik heb er een. Een magazine is een geweldig middel om draagvlak te creëren, visie te ontwikkelen en kennis op te doen als je samen met je collega’s of klanten brainstormt over inhoud, zelf de interviews schrijft en fotografeert. Samen een magazine maken = co-creatie pur sang. Meer weten, bel! Ik leg het met plezier uit…

 

Voor Great Place to Live was ik eindredacteur van de GPtL-krant. Doel: sociale innovatie. Thema’s: ideaal ondernemen, de schoonheid van geld, spelen met hiërarchie, dynamiek in communities…

DEBAT – TALKSHOW

Een bruisend debat of een live-talkshow kan een congres of opening body een flinke boost geven. Bij mij kunt u terecht voor de organisatie daarvan. Ik vind inspirerende gasten en verzorg de inhoudelijke voorbereiding. Met verve en ruimte voor diepgang.

Contact